Ξεκινάνε στο Ντακάρ της Σενεγάλης οι 4οι Ολυμπιακοί αγώνες Νέων και το «τριφύλλι» έχει εκπροσωπηθεί και σε αυτή τη διοργάνωση.
Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Γρηγοριάνα Μαργαριτοπούλου, με την Χαρισσάκη Αγγελική αναχώρησαν την Τέταρτη 28/10 και βρίσκονται ήδη στο Ντακάρ της Σενεγάλης όπου και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων στο beach volley.
Η Γρηγοριάνα με την Αγγελική θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σάββατο 31/10 , με την Ελλάδα να συμμετέχει στον Β ‘ όμιλο απέναντι στην Τυνησία , την Ταϊλάνδη και την Ολλανδία .
Να υπενθυμίσουμε ότι λαμπαδηδρόμος αυτής της διοργάνωσης στην Αθήνα ήταν ο Σενεγαλέζος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μπράνκου Μπάντιο.
Η προηγούμενη σημαδιακή «πράσινη» παρουσία στη διοργάνωση ήταν του καταδύτη του Συλλόγου, Νίκου Μόλβαλη το 2018 στο Μπουένος Άιρες.
Ο Νίκος Μόλβαλης κατέλαβε την 7η θέση στα 10μ πλατφόρμα και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και συγκέντρωσε 460.95 βαθμούς.
Η τελευταία ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων στο Μπουένος Άιρες, ήταν αυτή του Νίκου Μόλβαλη στο μεικτό των καταδύσεων από βατήρα 10μ
Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με την Κίμπερλι Μπονγκ, από τη Μαλαισία, την τέταρτη θέση. Οι δυο τους πραγματοποίησαν καταπληκτικό αγώνα, με πολύ ωραίες βουτιές, συγκεντρώνοντας 347.10 βαθμούς και βρέθηκαν κοντά στη ζώνη των μεταλλίων.




