Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σταύρο Κασαμπαλή για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε σημαντική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» διατηρώντας στο έμψυχο δυναμικό του τον Σταύρο Κασαμπαλή. Ο 29χρονος διεθνής πασαδόρος παραμένει για δεύτερη χρονιά στο «τριφύλλι» και είχε τη δική του συνεισφορά στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κασαμπαλής ανέφερε: «Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού με πολύ όμορφες στιγμές, πολύ δυνατά ματς και ένα πολύ ωραίο περιβάλλον «εργασίας» είχα την  χαρά να δεχτώ θετικά χωρίς πολύ σκέψη την πρόταση από τους υπεύθυνους για ανανέωση συνεργασίας. Νιώθω πολύ αισιόδοξος για την χρονιά που μας έρχεται, η φετινή δεύτερη θέση μας έχει κάνει πιο πεινασμένους θέλω να πιστεύω και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για κάτι ακόμα καλύτερο. Έχει διατηρηθεί ένας κορμός και με τις νέες κινήσεις θα κληθούμε και φέτος να δώσουμε κάθε ψυχικό και σωματικό απόθεμα για να φτάσουμε ψηλά».