Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τη Θύρα 13 για την αγορά ενός κανόε καγιάκ για το τμήμα Παρακανόε του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Μεγάλος μέσω της νυν διοίκησης του έχει εκφράσει αρκετές φορές με διάφορους τρόπους ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του.

Σε μια ακόμα σπουδαία ενέργεια των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» της Θύρας 13 ο Σύλλογος ενισχύθηκε σημαντικά σε ένα από τα σχετικά νεοσύστατα τμήματα του.

Πιο συγκεκριμένα η Θύρα 13 με πρωτοβουλία της ενίσχυσε το τμήμα Παρακανόε του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση και το ενίσχυσε με την αγορά ενός Κανόε Καγιάκ.

Τόσο ο Σύλλογος όσο και ο κόουτς Σπύρος Καρλής αλλά και οι αθλητές του τμήματος : Λευτέρης Φωκιανός, Γιώργος Καντζίκης, Απόλλωνας Γιαννούλης , Τάνια Ιωακειμίδου, Διονύσης Χριστοδούλου και Τάσος Μπούτης ευχαριστούν θερμά τους οπαδούς του Συλλόγου για την κίνηση.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» στα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου δίνοντας συνέχεια στο καταπράσινο …ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια, με την δημιουργία των συγκεκριμένων τμημάτων.