Την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα έκανε το τμήμα Παρακανόε του «τριφυλλιού» κρατώντας ψηλά την πράσινη σημαία στον Σχοινιά , παρά τον καύσωνα.

Οι πολύμηνοι κόποι των αθλητών του Παναθηναϊκού ανταμοίφθηκαν εν μέρει σήμερα το πρωί στον Σχοινιά. Ο Σύλλογος έδωσε αγώνες υπό την αιγίδα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που καλλιεργεί το αγώνισμα και προσπαθεί για την αναβίωση του στον χώρο του αθλητισμού των ΑμεΑ.

Ο προπονητής των «πράσινων» Βαγγέλης Μήτσουρας προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές του και παρά την απουσία της Τάνιας Ιωακειμίδου, οι αθλητές Παρακανόες του Παναθηναϊκού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο έμπειρος αθλητής του Παναθηναϊκού Λευτέρης Φωκιανός έκανε πολύ καλή κούρσα στην KL1 και με χρόνο 1:28.64 έδειξε ότι διατηρείται σε υψηλό επίπεδο φόρμας.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του πρωτοεμφανιζόμενου Γιώργου Καντζίκη με χρόνο 1:44.44 KL1  που έδειξε ότι το…έχει και στο Παρακανόε παρότι εξειδικεύεται στο Wakeboard το οποίο είναι ακόμα πίσω στην Ελλάδα σε επίπεδο αθλητισμού ΑμεΑ

Τέλος, πολύ δυναμικά μπήκε και ο Απόλλωνας Γιαννούλης στην KL2 στην πρώτη του εμφάνιση και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει τερματίζοντας σε χρόνο 2:10.18.

Στο πλάι των αθλητών ήταν και η Γενική Διευθύντρια Ηρώ Μαλλιαρού και άπαντες έδωσαν μάχη με τις υψηλές θερμοκρασίες διαμορφώνοντας ωστόσο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό αλλά και για το άθλημα.