Εντυπωσιακές επιδόσεις κατέγραψαν οι κολυμβητές Masters του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water στη Χαλκίδα.
Στο αγώνισμα των 1.000 μέτρων στον αγώνα των Ανδρών, ο Δημήτρης Γκότζιας αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία 35–39 ετών, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση και την εμπειρία του στις απαιτητικές συνθήκες του open water. Στην κατηγορία 45–49 ετών, ο Γιώργος Μπέκας πρόσθεσε ακόμη ένα χρυσό για τον Σύλλογο, πραγματοποιώντας μια σταθερή και δυναμική εμφάνιση. Στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, ο Ιωακείμ Μαρσέλλος κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία 70–74 ετών, συνεχίζοντας την παράδοση του Παναθηναϊκού στις επιτυχίες των Masters.
Στον αγώνα των Γυναικών, η Υβόννη Πέννα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία 40–44 ετών, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική κούρσα. Στην κατηγορία 50–54 ετών, η Μαρία Κατσικάρη πρόσθεσε ακόμη ένα χρυσό για τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική παρουσία του Συλλόγου.








