Το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα και τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός Άξελ Γιάκομπσεν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο της Καλαμάτας και την ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final 4. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι τιμή να βρισκόμαστε σε ένα Final 4. Για την τοπική ομάδα ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή άνοδο. Σε αυτή τη διοργάνωση βρίσκονται οι ομάδες που απέδωσαν το καλύτερο βόλεϊ. Δεν υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν τις ιδέες πιθανότητες.

Όσον αφορά την ομάδα μου έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε τις προηγούμενες δυο φορές που αναμετρηθήκαμε και στον ημιτελικό θέλουμε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για τις ήττες που προηγήθηκαν».

Ο Άξελ Γιάκομπσεν ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Καλαμάτα. Το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικό. Προερχόμαστε από δυο δύσκολα παιχνίδια.

Η πρόσφατη παράδοση δεν είναι με το μέρος μας καθώς χάσαμε τα δυο τελευταία ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι εμείς ως Παναθηναϊκός ήμασταν πιο βελτιωμένοι. Στον ημιτελικό θέλω να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό».