Εξαιρετικά δείγματα έδειξε το σκάκι του «τριφυλλιού» στην επάνοδο του στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου 30 χρόνια.

Ο Παναθηναικός συμμετείχε στο 1ο Πανελληνίο Διαδικτυακό πρωτάθλημα  υπό την αιγίδα της ΕΣΟ και ισοβάθμισε στις θέσεις 16-28 ανάμεσα σε 90 ομάδες

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ καλό  πλασάρισμα αν ληφθεί υπόψη ότι το «τριφύλλι» ξεκινάει την προσπάθεια του από την 5η κατηγορία και είχε αν αναταγωνιστεί ομάδες που βρίσκονται σε παραπάνω κατηγορίες.

Κατά τη δεύτερη ημέρα ο Παναθηναϊκός είχε 3 ισοπαλίες και 2 ήττες μαζεύοντας συνολικά 11 βαθμούς και μαζί με τις 4 νίκες της πρώτης ημέρας δημιούργησε μια πολύ καλή συγκομιδή.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΣΑ Συκεών Θεσσαλονίκης με 15 βαθμούς, τη δεύτερη ο ΣΟ Καβάλας με 14 και την Τρίτη ο  ΕΟΑΟ «Ο Φυσιολάτρης Νίκαιας».

Η ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε τη δεύτερη ημέρα με αλλαγή τον Φραγκίσκο Σιγάλα (2216)  αντί του Γιώργου Πελέκη και σταθερούς τους  Φίλιππο Κουβάτσο, Μάριο  Τασσόπουλο και Βασίλη Γιορντό.

Η διοργάνωση πήγε πολύ καλά και η ΕΣΟ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες επίσημες διαδικτυακές διοργανώσεις.