Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συνεχίζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και παρουσιάζει τη σχέση του με ομάδες που έχουν … Παναθηναϊκή προέλευση.

Ο Μακεδονικός είναι μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της βορείου Ελλάδας που έχει επιλέξει τα πράσινα χρώματα και κατοικοεδρεύει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το 1928.

Ποδοσφαιρικά, το Τριφύλλι συνδέεται με το συγκεκριμένο σωματείο μέσω του Χρήστου Τερζανίδη και του Χρήστου Γιαννακούλα, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός και Μακεδονικός βρίσκουν κοινό σημείο στους Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Μπαλογιάννη, Νίκο Μπουντούρη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ντούσαν Κέτσμαν. Στο βόλλεϋ, μέλος και των δύο συλλόγων έχει υπάρξει ο Θάνος Μαρούλης