Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον ΑΟ Σερρών και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

 Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον ΑΟ Σερρών και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία για το τμήμα της πετοσφαίρισης. Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με τον ΑΟ Σερρών, μια ομάδα που έχει τα χρώματα και το έμβλημα μας και αναμφίβολα μας ελκύει.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό και το βόλεϊ». Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης του ΑΟ Σερρών μέσω του κ. Νίκου Καραγκιόζη που ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του βόλεϊ και ευελπιστούμε αργότερα να βάλουμε και άλλα αθλήματα σε αυτή τη συνεργασία».

 Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του ΑΟ Σερρών στο τηλέφωνο 694 825 0474 και στο https://www.facebook.com/aos.volleyball.team