Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έκανε μια μίνι-εκδήλωση για την «πράσινη» αποστολή που θα πάει στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς αγώνες στα γραφεία του Συλλόγου.

Με τον καλύτερο τρόπο ευχήθηκε η διοίκηση του Συλλόγου καλή επιτυχία στα μέλη του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς και τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Θοδωρής Συνοδινός υποδέχτηκαν τα πέντε μέλη του Συλλόγου που θα βρεθούν στην Ιαπωνία.

Πιο συγκεκριμένα τον ΠΑΟ θα εκπροσωπήσουν στην γιορτή του αθλητισμού ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην άρση βαρών, η Νόρα Δράκου στην κολύμβηση και οι Πάνος Τριανταφύλλου-Βασίλης Ντούνης, μαζί με τον ομοσπονδιακό τους προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη στην ξιφασκία με αμαξίδιο.

Η διοίκηση του Συλλόγου είχε ετοιμάσει και ειδικά δώρα στους καλεσμένους της αφού τους έτοίμασε ειδική παραγγελία κοσμήματα από χρυσό που είχαν το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων , συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό και το άθλημα που κάνει ο κάθε αθλητής.

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερη κίνηση και χειρονομία που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους και έδειξε ότι ο Σύλλογος στέκεται σταθερά δίπλα στους αθλητές του.

Παράλληλα οι προπονητές Δημήτρης Κάζαγλης αλλά και ο Κώστας Σαλπιγγίδης (προπονητής της άρσης βαρών) πήραν συλλεκτικά βιβλία της ιστορίας του Συλλόγου από την εκδοτική εταιρεία Belle Epoque.

Στον λόγο του ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές τόνισε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα εκπροσωπήσετε τον Σύλλογο αλλά και τη χώρα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμένα πάνω σας και οι ευχές μας να κρατήσετε ψηλά την πράσινη σημαία στο Τόκιο συνοδεύονται με ένα ενδεικτικό δώρο.

Το κόσμημα με τους Ολυμπιακούς κύκλους, τον Σύλλογο μας και το αγώνισμα σας ελπίζουμε να σας φέρει τύχη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε επιτυχίες. Θα είμαστε στο πλευρό σας και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Βρανόπουλου που ανέφερε «Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε την Παναθηναϊκή παράδοση στους Ολυμπιακούς αγώνες και πλέον ξεκινάμε την πράσινη ιστορία μας και στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ελπίζουμε όλοι στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς σας και θα σας παρακολουθούμε τόσο εμείς όσο και τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας , ελπίζοντας να σας δώσουμε επιπλέον ώθηση στις προσπάθειες σας».

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές  και οι «εκπρόσωποι» του Παναθηναϊκού στους Ο.Α. είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους και να ευχηθούν καλή επιτυχία ο ένας στον άλλο.