Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Τσιούρη ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο αθλητή στίβου ΑμεΑ και ταυτόχρονα τον πρώτο αθλητή στο σκάκι τυφλών του Συλλόγου.

Πρόκειται για έναν σημαντικό αθλητή που θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Σύλλογο σε δύο ακόμα αθλήματα ΑμεΑ  ανοίγωντας έτσι και την παρουσία του Παναθηναϊκού στον αθλητισμό ατόμων με οπτική αναπηρία.

Έχει πλούσιο βιογραφικό και βρίσκεται στον αθλητισμό ΑμεΑ από το 2014 και μέχρι το 2018 ήταν στον Πύρρο Ιωαννίνων. Εκείνη τη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Ήφαιστο Θεσσαλονίκης από τον οποίο τον απέκτησε ο αγαπημένος του Παναθηναϊκός.

Πρώτη του εμφάνιση στο άλμα σε μήκος ήταν στο διεθνές Γκραν Πρι στίβου της ipc στο Γκροσέτο της Ιταλίας. Το άλμα εις μήκος είναι το αγώνισμα του και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2014 ενώ από το 2015 μέχρι το 2018 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας.

Παράλληλα ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του (Τ11)  στα 100μ. το 2017 και το 2018.

Σε ότι αφορά τις διεθνείς διακρίσεις του ξεχωρίζει η 8η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο στο μήκος ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (στα 100μ.) και το χάλκινο μετάλλιο (στο μήκος) στο διεθνές γκραν πρι του Βερολίνου το 2017.

Επιπλέον ο Τσιούρης έχει κατακτήσει την 6η θέση στο σκάκι τυφλών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2017.

Στην πρώτη του δήλωση ως αθλητής του Παναθηναϊκού ο αθλητής από τα Ιωάννινα τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η προσπάθεια που γινεται είναι αξιέπαινη και ευελπιστώ να συμβάλλω όσο μπορώ σε αυτη. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».