Η δρομέας του Παναθηναϊκού Ανθή Κοραϊνη Κυριακοπούλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1500 μέτρα ενώ παράλληλα ο Πέτρος Χατζίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και η πράσινη 4Χ100 ομάδα των ανδρών πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Τρίτος και ο Σκορδίλης στο Πανελλήνιο Κ23.

Σπουδαία εμφάνιση από την αθλήτρια του «τριφυλλιού» Ανθή Κοραϊνη Κυριακοπούλου που πήρε την πρώτη θέση στο απαιτητικό αγώνισμα των 1500 μέτρων και πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 4:21.38. Στο ίδιο αγώνισμα η Ντενίσα Μπάλλα κατέκτησε την έκτη θέση με χρόνο 4:27.89.

Από κει και πέρα πράσινη σφραγίδα μπήκε και στο άλμα επί κοντώ με τον Πέτρο Χατζίου να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο καθώς «πέταξε» στα 5 μέτρα και 40 εκατοστά. Επιπλέον ο Στέλιος Σκορδίλης πήρε την 8η θέση με επίδοση 4 μέτρα και 85 εκατοστά.

Τέλος, πολύ καλή κούρσα έκανε η ομάδα 4Χ100 του Παναθηναϊκού με Μυριανθόπουλο, Βοσκόπουλο, Κουρή και Λεβαντίνο που κατάφερε σε ένα αγώνισμα πολύ υψηλού ανταγωνισμού να πάρει την Τρίτη θέση με επίδοση 41.79.