Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έκανε ρεκόρ χρυσών μεταλλίων καθώς τα ντούπμπλαρε σήμερα με τον Δημήτρη Αδαμαντίδη ενώ δίπλα στην ομάδα ήταν η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ αρτιμελών του «τριφυλλιού» που είδε και το πρώτο μετάλλιο στις γυναίκες στην ιστορία του τμήματος.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ καθώς συνέλλεξε δύο ακόμα μετάλλια, στην ψηλότερη βαθμολογία του.

Το «τριφύλλι» πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τον Δημήτρη Αδαμαντίδη στην ΤΤ11 που έκανε το back to back μετά την περσινή χρονιά.

Με αυτό το μετάλλιο ο Σύλλογος έκανε ρεκόρ χρυσών μεταλλίων και είχε συνολική συγκομιδή δύο χρυσά-δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Σπουδαία εμφάνιση και για την Έλντα Γρατσώνη που πήρε το χάλκινο μετάλλιο και ήταν το πρώτο γυναικείο μετάλλιο στην ιστορία του τμήματος  πινγκ πονγκ ΑμεΑ του «τριφυλλιού».

Η κόουτς Ηρώ Μαλλιαρού έμεινε ικανοποιημένη από τη συνολική εικόνα της ομάδας και παρά τις σημαντικές απουσίες των Αθανασόπουλου, Λαγού και Τζιμπρέ εντούτοις η σημαία κρατήθηκε ψηλά στο ΣΕΦ.

Η πιο σημαντική ίσως στιγμή πάντως σήμερα για το τμήμα ήταν η παρουσία των γυναικών του Παναθηναϊκού αφού οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη και Μαρία Αρτσέτου στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογος είναι μια μεγάλη οικογένεια και διέπεται από ισχυρούς «πράσινους». δεσμούς