Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο πλευρό της ομάδας 50 οπαδοί του «τριφυλλιού» από τον Βόλο.

Οι «πράσινες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην αναμέτρηση με τον Βόλο ωστόσο δεν κατάφεραν να κάμψουν τελικά την αντίσταση του αντιπάλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ της Καλοκαιρινού ενώ γενικά η διαιτησία της Δεληγιάννη ελέγχεται για αρκετές φάσεις. Στο 75΄ υπήρξε ελεγχόμενη φάση πέναλτι όμως η διαιτησία αποφάσισε να δώσει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμαπίδης): Νάση, Κωστοπούλου, Ίλιτς, Καλοκαιρινού, Καλαντάντζε, Πέιου, Κόλλια, Ζώτου (46΄ Πούλιου), Νάνου, Μπριάνα και Μπράντιτς