Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επικράτησε του Νέου Ικονίου με 8-5 και πήρε την Τρίτη θέση της κανονικής περιόδου με 49 βαθμούς.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο η ομάδα του κόουτς Γιάννη Ζιάβα σε μια πολύ καλή παρουσία της ομάδας για πρώτη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον το «τριφύλλι» θα μπεις τη διαδικασία των πλέι οφ κόντρα στον Δούκα και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σε σειρά αγώνων.

Στο αγωνιστικό μέρος στο τελευταίο ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε το αξιόμαχο Νέο Ικόνιο με 8-5 και τερμάτισε με χαμόγελα τη χρονιά.

Ο Παπακώστας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3΄ ενώ ο Ποσίνκοβιτς στο 7΄ έκανε το 2-0 για να μειώσει η ομάδα από το Πέραμα με τον Χονδρουδάκη στο 12΄.

Ο Παπακώστας και πάλι στο 14΄ διαμόρφωσε το 3-1  όμως και πάλι ο Χονδρουδάκης στο 17΄ και στο 18΄ μετέτρεψε το σκορ σε 3-3.

Ο Κατεβτσιάν έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 4-3 καια υτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 24΄ ο Παπακώστας και πάλι έγραψε το 5-3 για να μειώσει ο Κυρίτσης στο 28΄ σε 5-4. Στο 37΄ ο Καραβίδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-4 και στο 38΄ ο Αυλωνίτης σφράγισε τη νίκη κάνοντας το 7-4 και ο Καραβίδας και πάλι έκανε το 8-4 στο 39΄.

Το μόνο που κατάφερε το Νέο Ικόνιο ήταν να μειώσει σε 8-5 με τον Κετίκογλου.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Π.Μπελτσίδης,Β.Αυλωνίτης, Καραβίδας,Ποσίνκοβιτς, Κλαούντιο, Οικονομίδης, Κρασώνης, Γ.Αυλωνίτης, Σταυρακόπουλος, Χριστόπουλος, Γρηγοράκος, Παυλίδης,Πακακώστας και Παναγιωτόπουλος.