Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάνο Τριανταφύλλου για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Πάνο Τριανταφύλλου για τα τμήματα ΑμεΑ.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία ακόμα συμφωνία καθώς ο αθλητής που έχει φέρει τη μεγαλύτερη επιτυχία ως τώρα στον Σύλλογο (παραολυμπιακό μετάλλιο) θα είναι ενεργός και φέτος με το «τριφύλλι».

Λόγω της προολυμπιακής χρονιάς ο Τριανταφύλλου θα δώσει μεγάλη βάση στην ξιφασκία με αμαξίδιο που διεκδικεί με καλές πιθανότητες την πρόκρισή του στο Παρίσι

Επιπλέον θα παραμείνει μέλος και της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο και θα συνεισφέρει αναλογικά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Τριανταφύλλου τόνισε «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια χρονιά στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο σε όποιο άθλημα και αν αγωνίζομαι.

Είναι μια απαιτητική χρονιά για μένα στην ξιφασκία με αμαξίδιο και θα προσπαθήσω να βρίσκομαι στους Παραολυμπιακούς στο Παρίσι ωστόσο παράλληλα όποτε μου δίνεται η δυνατότητα και μου ζητείται θα είμαι δίπλα και στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Καλή Παναθηναϊκή σεζόν»!