Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μπελτσίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας.

Πολύ δυνατή ανανέωση για τον Παναθηναϊκό αφού διατήρησε στο ρόστερ του τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπελτσίδη.

Πιο συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έδωσε τα χέρια και για φέτος με τον σπουδαίο γκολκίπερ που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα

Πρόκειται για έναν πορτιέρο που από το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα του Υπερίωνα ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Την σεζόν 2019-2020 έπαιζε στον Ηνίοχο και αποκτήθηκε από  το «τριφύλλι» από την ομάδα της Αθήνας 90 και κατόπιν την περσινή χρονιά ήρθε στον ΠΑΟ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Μπελτσίδης τόνισε «Είναι χαρά και τιμή μου να υπερασπίζομαι και φέτος την εστία του Παναθηναϊκού και μάλιστα στη μεγάλη κατηγορία.

Όταν αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο αυτομάτως ο πήχης μπαίνει ψηλά και όλοι καλούμαστε να είμαστε πανέτοιμοι και να έχουμε διάρκεια εν όψει μιας δύσκολης χρονιάς. Ναι μεν ανεβήκαμε φέτος κατηγορία όμως αυτό δεν μας εφησυχάζει αντιθέτως θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε και να φτάσουμε ψηλά»