Το τμήμα Boccia του Παναθηναϊκού συμμετείχε και σήμερα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά με τέσσερις συμμετοχές και μετράει ήδη μια συμμετοχή σε μικρό τελικό και έναν ημιτελικό για αύριο.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και σήμερα το τμήμα Boccia του «τριφυλλιού» και ο κόουτς Σωτήρης Χρονόπουλος είδε με χαρά να γίνεται ρεκόρ συμμετοχών στο τμήμα ενώ υπήρχαν και δύο απουσίες αφού ο Νίκος Σταμούλης ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο Μανώλης Κοκονός έχει εξεταστική.
Στους σημερινούς αγώνες ολοκλήρωσε την πορεία του στα προημιτελικά ο βενιαμίν Λευτέρης Γιοβάνης και αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις για πρώτη εμφάνιση στην BC2. Σήμερα νίκησε τον Λετέρη Παρισιάδη από τους Αετούς Θεσσαλονίκης με 10-0 για την BC2 και λύγισε στους 8.
Εν συνεχεία ήρθε η πρώτη νίκη του Χρήστου Ζαφειρόπουλου που κατάφερε και νίκησε στον Παναθηναϊκό…εμφύλιο τον Χρήστο Νάτσιο με 7-4. Έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο του στα προημιτελικά ωστόσο απέδειξε έμπρακτα την αγωνιστική του άνοδο.
Σε ότι αφορά τον Κώστα Μασούρα κατάφερε στα προημιτελικά και επιβλήθηκε του Καλύβα από τους Αετούς Θεσσαλονίκης με 11-0 για την BC3. Ο Μασούρας λύγισε και έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στον τελικό ωστόσο αύριο στις 10 το πρωί θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό διεκδικώντας ακόμα ένα μετάλλιο.
Τέλος, ο Χρήστος Νάτσιο στην BC2 ρέφαρε γρήγορα την ήττα από τον Ζαφειρόπουλο με δύο μεγάλες νίκες και πήρε την πρωτιά στον όμιλο.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Νάτσιο θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναγιώτη Σουλάνη από τον ΑΣΑΧ.