Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Θέο στη θέση του τιμ μάνατζερ για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ανέστη Θέο για το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Πρόκειται για μια προσωπικότητα που έρχεται από τον χώρο του μπάσκετ και έχει και πτυχίο προπονητικής ενώ έχει δουλέψει και ως στατιστικολόγος.

Ο Ανέστης Θέος έχει προπονήσει σε επίπεδο ακαδημιών τον Τυφώνα, τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, τον ΑΟΚ Σπάτων, τον ΦΟΤ Χαλανδρίου, τον ΑΣΚ Ντερή, τον Ποσειδώνα ΝΨ και τον ΓΣ Προμηθέα, ενώ παράλληλα υπήρξε β’ προπονητής στις ανδρικές ομάδες του Τυφώνα, του ΠΑΚ Χαλανδρίου και του ΑΟΚ Σπάτων.

Στο μπάσκετ με αμαξίδιο έχει καθίσει στον πάγκο στις εξής ομάδες: ΑΕΚ, Μαρούσι και Άτλας και πλέον αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό από την κομβική θέση του τιμ μάνατζερ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Θέος ανέφερε «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή να ανήκω κι εγώ, επίσημα και με ενεργό ρόλο πλέον, στην αγαπημένη μου ομάδα. Συνεργασία ορόσημο για μένα, από το πόστο του team manager του τμήματος “Mπάσκετ με Aμαξίδιο” του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός μεγάλος σύλλογος, αλλά και ο κορυφαίος όλων, στα τμήματα ΑμεΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, κύριο Γιώργο Κοντό, ο οποίος και με πρότεινε για την θέση αυτή, δείχνοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, η οποία με υποδέχθηκε πολύ ζεστά και σύσσωμη είπε το μεγάλο ΝΑΙ για την συνεργασία μας. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να συμβάλλω κι εγώ στην επίτευξη όλων των στόχων, βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων».