Ο Παναθηναϊκός έκανε το δύο στα δύο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής, καταγράφοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή διοργάνωση. Στη 2η αγωνιστική, οι «πράσινοι» επικράτησαν 8.5-1.5 του Λευκού Πύργου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη σταθερότητα και την αγωνιστική τους υπεροχή.

Καμία σκακιέρα δεν χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σημείωσε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, παρουσιάζοντας βάθος, ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε όλες τις αναμετρήσεις. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα μετρά συνολικά 15 νίκες και 5 ισοπαλίες στις 20 σκακιέρες του Πρωταθλήματος, δείγμα της εξαιρετικής της φόρμας.

Αν συνυπολογιστούν και οι δύο αγώνες του Κυπέλλου, το συνολικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού στις 28 σκακιέρες του τετραήμερου ανέρχεται σε 19 νίκες και 9 ισοπαλίες, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία και την αγωνιστική συνέπεια του τμήματος.