Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κωνσταντίνου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024, στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας.

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο ρόστερ του τον 27χρονο Γρηγόρη Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν ενεργός στην περσινή άνοδο του «τριφυλλιού»« στα μεγάλα σαλόνια και θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα βέλη στη φαρέτρα του κόουτς Γιάννη Ζιάβα.

Ο Κωνστνατίνου αν και προέρχεται από 11άρι αγωνιζόμενος με τις ομάδες του ΑΟΚ Φαλήρου και του Παντζιτζιφιακού έδειξε ότι προσαρμόστηκε και στο Futsal.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κωνσταντίνου είπε « Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια όλοι μαζί και φέτος καλούμαστε να της δώσουμε συνέχεια και να πάμε τον Σύλλογο όσο μπορούμε πιο ψηλά. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν ωστόσο είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τον Σύλλογο και τον κόσμο του».