Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλος.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής θα συνεχίσει να έχει το ένδοξο έμβλημα στο μέρος της καρδιάς και σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα ξανά .

Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ οπότε με ιντριγκάρει η όλη φάση. Όσον αφορά την ομάδα εντάξει δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι υπάρχει πολύ θετικό κλίμα είμαστε μια οικογένεια όλοι μεταξύ μας και αυτό βγαίνει και μέσα στο παιχνίδι.

Φέτος η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο ελπίζω του χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω. Ανυπομονώ και για την Ευρώπη που θα παίξουμε σε ακόμα πιο δυνατό επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι έρχονται ακόμα καλύτερα πράγματα».