Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κουρή για το τμήμα στίβου για το 2024.

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιώργο Κουρή.

Ο 25χρονος αθλητής που ανήκε στον Ολυμπιακό και ήταν βασικό στέλεχος των «ερυθρόλευκων» ομάδων τα δύο τελευταία χρόνια ανήκει πλέον στο «τριφύλλι».

Ήταν μέλος της ομάδας 4Χ100 του Ολυμπιακού που πήρε την 10η θέση στο πρωτάθλημα ενώ έχει ενεργή παρουσία την τελευταία δεκαετία από τα πανελλήνια πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στα 80μ. στους Παμπαίδες ενώ το 2016 ήταν μέσα στην κορυφαία δωδεκάδα στους Παίδες.

Από εκείνη την σεζόν πήρε μέρος και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 60μ. με την  φανέλα του ΓΣ Κερατσινίου και την τελευταία διετία ήταν ενεργός με την ομάδα του Ολυμπιακού ιδιαίτερα στις σκυτάλες.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και εύχομαι να βοηθήσω από την πλευρά μου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα τόσο των ανδρών όσο και το σύνολο. Για μένα είναι μια πρόκληση που θέλω να ανταποκριθώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω».