Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή στην αθλητική ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρία Ζαχαριάδου που την απέκτησε από τον Φοίνικα.Πρόκειται για μια γνωστή αθλήτρια που αναμένεται να ντεμπουτάρει με τα πράσινα χρώματα στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καλαμάτα.

Η Ζαχαριάδου έχει αγωνιστεί σε αρκετά αγωνίσματα στίβου ενώ αγωνίστηκε και σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης κόντρα σε αρτιμελείς αθλήτριες.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com είπε«Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία και την εφηβική μου επειδή είχα πολύ άσθμα και γι αυτό ήμουν στην κολύμβηση και αργότερα στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού .

Σήμερα ως ενήλικη γυναίκα μετά τις μεταμοσχεύσεις μυελού οστών κ αφού έγινα καλά από το λέμφωμα και το πολύ άσθμα ανήκω και πάλι στην ομάδα του Παναθηναϊκού στο τμήμα ΑΜΕΑ Μεταμοσχευμένων αθλητών, στο στίβο, ρίψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη συγκινημένη που συνεχίζω να αθλούμαι έχοντας το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς».