Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση Χριστοδούλου για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού».

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Διονύση Χριστοδούλου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη καθώς ο διεθνής παίκτης από τη Χαλκίδα έχει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και πέρασμα από ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άτλας.

Ο Χριστοδούλου είναι ένας αθλητής που αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό καις τα τμήματα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και συγκεκριμένα στο βόλεϊ καθιστών.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χριστοδούλου ανέφερε «Με χαρά και τιμή εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας καθώς καλούμαστε να ανακτήσουμε και πάλι τα ηνία. Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και φέτος ωστόσο καλούμαστε να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας».