Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Σδούγα για το τμήμα της πυγμαχίας.

Σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση της ταλαντούχας πυγμάχου Αγγελικής Σδούγα.

Η 15χρονη αθλήτρια έχει κατακτήσει δύο μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες πυγμαχίας στην κατηγορία των 40κ. Αναλυτικότερα, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2023 στη Σλοβενία, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Παράλληλα, έχει δύο χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα πυγμαχίας Παγκορασίδων στα 44κ. το 2022 και το 2023.

Επίσης, έχει δύο πρωτιές στο 1ο και στο 2ο Διεθνές Τουρνουά πυγμαχίας στην Αιτωλοακαρνανία στην κατηγορία των 42κ. το 2022 και το 2023, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο τουρνουά «International Tiger Boxing» στην κατηγορία των 42κ. στα Ιωάννινα το 2022.

Η Σδούγα έχει αρκετές διακρίσεις και στο kick boxing με δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (kick light & light contact). Πιο συγκεκριμένα, ήταν πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick boxing στην κατηγορία των 28κ. (2019) και των 32κ. (2021), ενώ ασημένια ήταν στα 32κ. το 2018.

Η Αγγελική Σδούγα δήλωσε στο pao1908.com: «Όνειρο κάθε αθλητή είναι να αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ενός ιστορικού Συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι με τη μεταγραφή μου αυτή να συνεχίσω να πραγματοποιώ διεθνείς διακρίσεις και επιτυχίες».