Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Φωτεινή Μπούσιου για το τμήμα Boccia του Συλλόγου.

Σημαντική μεταγραφή για το «τριφύλλι» καθώς απέκτησε τη Φωτεινή Μπούσιου για το τμήμα Boccia και αναμένεται να το ενισχύσει σημαντικά.

Η Μπούσιου προέρχεται από την ομάδα του ΑΣΑΧ και φιλοδοξεί να πετύχει αρκετά με την πράσινη φανέλα. Πρόκειται για μια αθλήτρια με εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ξεχωρίζει η δεύτερη θέση που πήρε στην κατηγορία BC4 στα μονά του Veldhoven 2022 World Boccia Challenger.

Παράλληλα ασημένιο μετάλλιο πήρε και στο ιταλικό αξιολογημένο όπεν για τα Α.Μ.ε.Α., στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο, στο ομαδικό των κλάσεων 1-2 (με αμαξίδιο) με συμπαίκτρια την Τσιλτσιτραγιάκ Μπουτβανσίρινα από την Ταϊλάνδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπούσιου έχει αρκετές εγχώριες διακρίσεις και στο πινγκ πονγκ και γενικά είναι μια αθλήτρια που ξεχωρίζει στην Ελλάδα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μπούσιου τόνισε «Είμαι χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα προσπαθήσω για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε στο τέλους τους στόχους μας ατομικούς και ομαδικούς».