Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Στρουμπή για το τμήμα άρσης βαρών.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το τμήμα άρσης βαρών του «τριφυλλιού» που ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 31χρονο αρσιβαρίστα Στάθη Στρουμπή από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και κατέχει δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των 109 κιλών.

Συγκεκριμένα έχει επίσημα 170 κιλά στο αρασέ και 208 κιλά στο εμπολέ ζετέ και έχει αρκετές παρουσίες σε διεθνείς αγώνες και φυσικά είναι και πρωταθλητής Ελλάδας.Η μεγαλύτερη επιτυχία του εκτός συνόρων είναι το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων το 2013.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com τόνισε «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό  που έκανε δεκτή την αίτηση μου για τη μεταγραφή και να μπορώ να αγωνιστώ για το έτος του 2024 με τα χρώματα του!

Επίσης να ευχαριστήσω την κ .Κυριακή Γαλάνη η οποία ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω στο σύλλογο καθώς υπήρξε προπονήτρια μου για πολλά χρόνια με τα χρώματα της εθνική ομάδας και μας συνδέουν πολλά πράγματα.

ιδιαίτερη χαρά όμως και ο μεγαλύτερος λόγος που θέλησα να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι δύο φίλοι και συναγωνιστές στην εθνική ομάδα για 16 χρόνια που πορευόμασταν μαζί αλλά σε διαφορετικό Σύλλογο και πλέον ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε παρέα με κοινό σκοπό με ίδια χρώματα και κοινές προθέσεις.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ιακωβίδη και Μανώλη Μαριανάκη με τον οποίο αν όλα πάνε καλά θα γίνουνε και κουμπάροι .Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά την ομάδα του Παναθηναϊκού και θα κάνουμε ότι καλύτερο να πάμε μπροστά».