Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κατεβτσιάν για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού».

Πολύ σημαντική ανανέωση για την ομάδα του ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» καθώς διατήρησε στην ομάδα τον Πέτρο Κατεβτσιάν και για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στην ελληνική σάλα θα παραμείνει πιστός στο «τριφύλλι» και θα προσπαθήσει να αποτελέσει έναν από τους θεμέλιους λίθους του φετινού οικοδομήματος.

Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική ανδρών ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από το Νέο Ικόνιο και αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2019 μέχρι να μετακομίσει στην Αθήνα 90΄.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κατεβτσιάν είπε «Η χαρά μου είναι μεγάλη που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό, στην ιστορική πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Πέρυσι καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την άνοδο και φέτος καλούμαστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Ναι μεν είμαστε νεοφώτιστοι ωστόσο εκπροσωπούμε έναν τεράστιο Σύλλογο και πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί».