Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζωή Νάση για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την 24χρονη τερματοφύλακα Ζωή Νάση.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση κάτω από τα γκολπόστ καθώς η Νάση είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών (4 συμμετοχές) ενώ είχε συμμετοχές και με τις εθνικής ομάδες U17 (12 συμμετοχές) και U19 (5 συμμετοχές).

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πιερίδες Μούσες,Βόλος 2004, ΑΕΛ, ΠΑΟΚ (με τον οποίο έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα) και Τρίκαλα. Την σεζόν 2022-2023 βραβεύτηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας από τον ΠΣΑΠ ενώ είναι κόρη του άλλοτε γκολκίπερ Παναγιώτη Νάση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Νάση τόνισε «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι μέρος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα στο πρόσωπο μου και εύχομαι να πετύχουμε μαζί τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί».