Η κόουτς του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη και η Πηνελόπη Παυλοπούλου εξήραν την πρωτοβουλία να γίνει ο τελικός κυπέλλου ανδρών μαζί με τον τελικό κυπέλλου των ανδρών την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο.

Σε δήλωση της η προπονήτρια του «τριφυλλιού» στο περιθώριο της κλήρωσης στα γραφεία της ΕΟΚ ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι σε αυτή την κλήρωση, σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά η ομάδα μου. Επικροτώ την κίνηση της Ομοσπονδίας να βάλει τον τελικό την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο με τον τελικό των ανδρών και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Εμείς έχουμε κάνει μια καλή πορεία και είμαστε από τα φαβορί αλλά δεν θα το πω γιατί πέρυσι κινδυνέψαμε να χάσουμε το κύπελλο.

Ωστόσο δουλεύουμε για αυτό και είμαστε σε καλή φάση και είναι πολύ θετικό για εμάς ότι ο ημιτελικός θα γίνει στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα πάμε στον τελικό»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΟΚ για την προσπάθεια που έκανε να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου την ίδια μέρα με τον αντίστοιχο των ανδρών. Αυτά είναι σημαντικά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Ήταν αρκετά δύσκολο για μας να βρεθούμε στα ημιτελικά, καθώς είχαμε ένα σημαντικό εμπόδιο, τον βασικότερό μας αντίπαλο για φέτος (σ.σ. Ολυμπιακό).

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βρίσκεται στην κορυφή και είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Αυτό μάς δίνει πολύ υψηλή ψυχολογία και έχουμε έρθει κοντά στον επόμενό μας στόχο. Μεσολαβούν δύο νοκ άουτ παιχνίδια και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Στην ομάδα δουλεύουμε καλά και στοχευμένα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε πολύ, την κατάκτηση και αυτού του τίτλου».