Σε τρία διαφορετικά μέρη της Ελλάδας “σκόρπισαν” οι πράσινοι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο και την Κυριακή, στη Λάρισα το Σάββατο, στην Αττικοβοιωτία την Κυριακή. Οι πράσινοι πρωταγωνίστησαν συνεχίζοντας με επιτυχίες παρά τις πολλές ατυχίες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στη χωμάτινη επιφάνεια του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας όπου η ΑΕΚ Αθηνών διοργάνωσε αγώνες ποδηλασίας βουνού, η Μαρήλια Φακάζη κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων στο αγώνισμα του eliminator, ενώ την Κυριακή πήρε την 4η θέση στο αγώνισμα xcc παρά τη μηχανική βλάβη της.

Στο ίδιο αγώνισμα και την κατηγορία των Παίδων ο Άγγελος Φωτεινόπουλος, ως συνήθως, πήρε την 1η θέση για μία ακόμη φορά, συνεχίζοντας το σερί του. Το Σάββατο επίσης στο αγώνισμα xcc ορεινής ποδηλασίας, στον αγώνα που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, πρωτοεμφανιζόμενος με τα πράσινα ο Βασίλης Πολύζος κατετάγη 5ος στην κατηγορία Νέων Ανδρών, χάνοντας στο τέλος την 3η θέση εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Τέλος την Κυριακή, στους δρόμους της Αττικής και της Βοιωτίας διεξήχθη από τον Αθλητικό Όμιλο Θησέα το AEGEAS ROAD RACE 2024 στο πλαίσιο της WORLD OF BIKE TOUR 2024, αγώνας ποδηλασίας δρόμου 130 χλμ με τη συμμετοχή οκτώ πράσινων αθλητών, επίσης με διακρίσεις, επίσης με ατυχίες.

Η διάκριση ήρθε από τη Βαρβάρα Φασόη η οποία πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία των Elite Γυναικών. Στην ίδια κατηγορία διακρίθηκε και η Λυδία Μούτσιου παρά την ατυχία του σκασμένου ελαστικού σε κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Στη μεικτή ομάδα των αθλητών του Παναθηναϊκού, συμμετείχαν μαζί με τους Μούτσιο (ο οποίος ενεπλάκη σε πτώση), Μαρκεσσίνη, Δρακόπουλο, Αγγελοκωστόπουλο (πρώτη εμφάνιση με τη φανάλε του Παναθηναϊκού), αγωνίστηκαν και οι δύο αθλητές του Πρωτέα Σαλαμίνας, Γιώργος Κούσης και Άγγελος Κορόζος.