Σαν σήμερα το 1928 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος επίσημος αγώνας πυγμαχίας γυναικών στην Ελλάδα και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την σημαδιακή νίκη της αθλήτριας του και μετέπειτα ηθοποιού, Κούλας Γκιουζέπε.

Η «πράσινη» νικήτρια παρουσιάστηκε με τη φανέλα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με προπονητή τον Γεωργιάδη. Αντίπαλος της ήταν η την Ερασμία Βελλιανίτου, αθλήτρια του Συλλόγου Πυγμαχίας, μαθήτρια του Τζανετόπουλου. Και οι δύο κοπέλες ήταν 19-20 ετών.

Σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής: «Ο αγών διεξήχθη κανονικότατα με όλους τους τύπους. Η κ.Γκιουζέπε παρουσιάστηκε στο ρινγκ με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενη από τον μάνατζέρ της, κ.Βασιλάκη Στυλιανού που σημερα (σ.σ τότε) διευθύνει τον καλύτερη πυγμάχο της κατηγορίας υπερελαφρών Γρίσπο, η δε Βελιανίτου με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Οι θεατές οπαδοί των δύο μας ποδοσφαιρικών ομάδων ενθουσιάστηκαν από τα πρώτα χτυπήματα.

-Να μας ζήσεις τριφύλλι, εκραύγαζαν οι θεατές.

Ο αγών συνεχίζετο κανονικά και ακανόνιστα με ανταλλαγή όλων των χτυπημάτων που άστραφταν επί των ροδαλών παρειών των αντιμαχόμενων κυριών. Αλλά ο Ολυμπιακός έχασε πανηγυρικώς αυτόν τον πρωτότυπο πυγμαχικό αγώνα. Ένα υπέροχο δεξιό σουίγκ ανάγκασε τον Ολυμπιακό στο πρόσωπο της κυρίας Βελιανίτου να επισκεφτεί το καναβάτσο».