Η ομάδα Τριάθλου του Παναθηναϊκού ανεβάζει στροφές και συμμετέχει ολοένα και σε περισσότερες διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα από πλευράς ΠΑΟ αγωνίστηκαν στον χτεσινό αγώνα του Χαλανδρίου οι: Βαρβάρα Φασοη,  Ζωή Μουζενιδου, Χριστόδουλος Ρινγκας,  Θοδωρής Μωραιτης, ο Στέφανος Ραφτόπουλος, Μιχάλης Κλαδής (που είναι στην κολύμβηση του ΠΑΟ)  και Αριστοτέλης Τσαγκάρης.

Ο αγώνας ήταν απόστασης super sprint κ το κολύμπι γινόταν στην πισίνα, το ποδήλατο σε στατικό κ τρέξιμο στον πάρακειμενο στίβο. Η απόσταση ήταν με πυραμιδωτη σειρά 175μ κολύμπι, 3000μ ποδήλατο, 1500μ τρέξιμο, 3000μ ποδήλατο κ 100μ κολυμπι. Είχε προκριματικά κ τελικούς.

Από τα προκριματικά περάσαμε στο μεγάλο τελικό ανδρών ο Ραφτόπουλος κ εγώ, στο μικρό τελικό ο Μιχάλης Κλαδής,στο μεγάλο τελικό γυναικών η Φασοη κ στο μικρό τελικό γυναικών η Μουζενιδου οι οποίες αμφότερες δεν συμμετείχαν για αγωνιστικούς κ προσωπικους λόγους αντίστοιχα.

Στο μικρό τελικό ανδρών ο Μιχάλης Κλαδής πήρε τη δεύτερη θέση με 20:22 και στον μεγάλο τελικο ανδρών δωδεκα συμμετεχόντων ο Στέφανος Ραφτόπουλος πήρε την τρίτη θέση με 18:39 και ο Αριστοτέλης Τσαγκάρης την όγδοη με 19:10.