Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του στο κλειστό του Μετς παρουσία του προέδρου κ.Παναγιώτη Μαλακατέ ενώ παρόντας ήταν και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Ηλίας Μιχαλίτσης.

Μια νέα κομβική χρονιά είναι προ των πυλών για το τμήμα futsal του «τριφυλλιού» καθώς για πρώτη φορά η ομάδα θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια.

Έπειτα από την ιστορική απόφαση να διαλυθεί το μόρφωμα που υπήρχε  και η έναρξη του τμήματος από τη χαμηλότερη κατηγορία, φτάνει η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία όπως του αρμόζει.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους στο Μετς που θα αγωνίζονται και φέτος και αναμφίβολα θα είναι μια ιστορική σεζόν για το τμήμα.

Στη χτεσινή πρώτη συνάντηση βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαλακατές που ευχήθηκε μια καλή σεζόν και να σηκώσει το τμήμα ψηλά την πράσινη σημαία.

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας βρίσκεται ο πολύπειρος Γιάννης Ζιάβας ενώ στο πλευρό του ως προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ηλίας Μιχαλίτσης ενώ βοηθός προπονητή θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Σε ότι αφορά τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Ζιάβα, Ηλία Μιχαλίτση ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελευθερούπολη ενώ ξεκίνησε ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ΑΕΚ Εχει υπάρξει  προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του  MAC-Maroussi  AthleZc  Center, ΠΑΟ Μεταμόρφωσης, Νέστορα FC. Την χρονιά 2022-2023 ήταν Head Coach της αντρικής ομάδας του Ρεθύμνου στην Futsal League.

ως   τερματοφύλακας.   Στη συνέχεια έπαιξε για χρόνια ως τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες Futsal (Υπερίωνας, Μινώταυρος, Αθήνα90, Νέος Αίαντας Παλλήνης και Κόσμος Β. Προαστείων).

Ξεκίνησε ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ΑΕΚ  Futsal  και παράλληλα ωςπροπονητής   τερματοφυλάκων   στην   αντρική   ομάδα   της  AEK  Futsal,   με   την   οποία   κατέκτησε   δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και δύο Super Cup. Επίσης συμμετείχε ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της  AEK  Futsal  σε δύο  Uefa  Futsal  Champions  League  Preliminary  Round. Εχει υπάρξει  προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του  MAC-Maroussi  AthleZc  Center, ΠΑΟ Μεταμόρφωσης, Νέστορα FC. Την χρονιά 2022-2023 ήταν Head Coach της αντρικής ομάδας του Ρεθύμνου στην Futsal League

Κατέχει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του ΑΕ Ν. Κόσμου.  Εχει διατελέσει  προπονητής  τερματοφυλάκων  ως   εξωτερικός  συνεργάτης   στις   ομάδες  Futsal  Cobra  και Ερμής Ζωγράφου

Το ρόστερ της ομάδας του κόουτς Γιάννη Ζιάβα αποτελείται από τους εξής: Δημήτρης Λιαρόπουλος, Γιώργος Αυλωνίτης,  Παναγιώτης Μπελτσίδης, Κλαούντιο Ροντρίγκεζ, Γιάννης Μπελτσίδης, Άρης Ζαφειράτος, Γρηγόρης Κωνσταντίνου, Στέφανος Γιώτης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Κρασώνης και Πέτρος Κατεβτσιάν

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις του Συλλόγου εφόσον πάρουν την έγκριση από την Ομοσπονδία.

Στη θέση του τιμ μάνατζερ παραμένει για ακόμα μια σεζόν ο πολύπειρος Χρήστος Κολοκυθάς.