Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Παναγιώτη Ρόιδο για το τμήμα της πυγμαχίας.

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για το «τριφύλλι» με την προσθήκη του 24χρονου πυγμάχου Παναγιώτη Ρόιδου από την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Ο Ρόιδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (75κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας 2023 που διεξήχθη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών.

Ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε το 2014 από το αγώνισμα του kick boxing με συμμετοχή σε εννιά αγώνες και μεγαλύτερη διάκριση το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Το 2017 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την πυγμαχία έχοντας συμμετάσχει σε 13 αγώνες, Διασυλλογικούς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Β’ και  Α΄ κατηγορίας ανδρών.

Ο Παναγιώτης Ρόιδος ανέφερε στο pao1908.com: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Θα προσπαθήσω να τιμήσω το τριφύλλι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».