Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Εμμανουέλ Λεμπεσόν για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Γάλλου Εμμανουέλ Λεμπεσόν, ο οποίος αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή με τεράστιο βιογραφικό και πάρα πολλές διεθνείς επιτυχίες, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Λεμπεσόν έχει αναδειχθεί δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, το 2016 στη Βουδαπέστη στο ατομικό και το 2022 στο Μόναχο στο διπλό μικτό.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει έξι χάλκινα μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, εκ των οποίων τα τέσσερα (2010, 2015, 2017, 2019), με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και τα δύο (2009, 2020) στο διπλό και στο διπλό μικτό.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Η φιλία μου με τον Παναγιώτη Γκιώνη ήταν ένας επιπλέον παράγοντας για να έρθω στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να παλέψω με τους συμπαίκτες μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».