Οι ξιφομάχοι με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης πήραν αμφότεροι την τιμητική 11η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πολωνίας και παράλληλα πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς.

Τεράστια εμφάνιση έκανε σήμερα ο Βασίλης Ντούνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βαρσοβία στη σπάθη Β’ ! Αήττητος στο προκριματικό γύρο έκανε 6 νίκες και κατέλαβε την 1η θέση στην κατάταξη μετά τον προκριματικό ! πέρασε bye από τους 64 στους 32 όπου νίκησε τον Κορεάτη Πρωταθλητή 15-6 ! στην φάση των 16 έχασε για πολύ λίγο από τον Ούγγρο Πρωταθλητή 12-15… OSVATH (2ος) και κατέλαβε την 11η θέση. Κέρδισε 8 πολύτιμους πόντους για την Παραολυμπιακή Πρόκριση!

Ο Πάνος Τριανταφύλλου επίσης στην σπάθη Β κατετάγη 11ος στην σπάθη Β’ (δεν αγωνίστηκε στον προκριματικό λογω ότι είναι 7ος στην Παγκόσμια κατάταξη) νίκησε στους 32 τον Ισραηλίτη Πρωταθλητή με 15-5 ..έχασε όμως στην φάση των 16 από τον Κινέζο QIN (3ος ) 10-15 … και ο Πάνος κέρδισε 8 πόντους για την Παραολυμπιακή πρόκριση.

ROAD to PARIS ….