Συνεχίζουν την πολύ καλή παρουσία τους οι αθλητές πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Βουλγαρία .

Στο απλό πέρασαν τη διαδικασία των προκριματικών γκρουπ o Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος προκρίθηκαν ως νικητές των ομίλων τους (είναι δε, στις θέσεις 3-4 των φαβορί) ενώ αποκλείστηκε ο Νίκος Αντωνιάδης. Το ταμπλό αρχίζει αύριο 05/09, όπως και τα διπλά σε άνδρες και γυναίκες. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Τετάρτη 06/09.

Στο απλό ανδρών έγιναν 10 προκριματικά γκρουπ. Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος ήταν επικεφαλής στο 3ο γκρουπ κι επιβεβαίωσε τις προβλέψεις. Κατέβαλλε τον Βούλγαρο Στέφαν Ντιμιτρόφ και τον Κοσοβάρο Μπλέντι Χατζάρι με 3-0 σετ και πήρε την πρωτιά.

Το ίδιο ακριβώς κατάφερε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος ως 1ο φαβορί στο 4ο γκρουπ. Ξεπέρασε με 3-0 σετ τον Βούλγαρο Ράντοσλαβ Κότεφ και τον Φατίχ Καραμπαξάκου από το Κόσοβο.

Ο Νίκος Αντωνιάδης αγωνίστηκε στο 1ο γκρουπ, είχε δύσκολο έργο και τελικά περιορίστηκε στην 3η θέση. Κάμφθηκε από τον επικεφαλής Ρουμάνο Αντρέι Τομίκα με 3-0 σετ και τον Τούρκο Αλί Αφσίν Γκουλ με 3-1.

Το νοκ άουτ ταμπλό είναι των «32». Οι Κωνσταντινόπουλοι είχαν byeστον 1ο γύρο και στη 16άδα ο Κωνσταντίνος βρίσκει μπροστά του τον νικητή από τη συνάντηση των Τούρκων Γιλμάζ Τουγκάι-Ζιβέρ Γκουντούζ και ο Γιώργος όποιον επικρατήσει από το ματς Αλί Αφσίν Γκουλ (Τουρκία)-Αλεξάντρου Μανόλε (Ρουμανία).

Οι Κ. Κωνσταντινόπουλος/Τσεκούρα ξεπέρασαν αρχικά τους Πετιό Κράστεφ/Μαρία Γιόβκοβα από τη Βουλγαρία με 3-1 σετ και αποκλείστηκαν στον γύρο των «16» από τους Σέρβους Αλέξα Γκάσεφ/Ραντμίλα Τόμινιακ με 3-0.

Ο Γ. Κωνσταντινόπουλος και η Κιούφη αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο από τους Ματέι Ντουμιτρέσκου/Αντρέα Τέκλας από τη Ρουμανία.

Το διπλό ανδρών έχει ταμπλό των «16» και αρχίζει αύριο Τρίτη 05/09. Οι αφοί Κωνσταντινόπουλοι είναι στη βάση του ταμπλό ως 2ο φαβορί και αντιμετωπίζουν τους Βούλγαρους Ερέν Μπεκίρ/Σόγιαν Σάριεφ. Με ζευγάρι από την ίδια χώρα θα κοντραριστούν και οι Χατζηλυγερούδης/Αντωνιάδης και συγκεκριμένα με τους Στεφάν Ντιμιτρόφ/Ράντοσλαβ Κότεφ.