Εκπληκτική πράσινη παρουσία στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής 2024 στην ορεινή ποδηλασία που διεξήχθη την Κυριακή 11/2 στη Μάνδρα, υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Αττικής (Τ.Ε.Π.Α.) σε συνεργασία με τον Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ «ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ».

Οι πέντε πράσινοι κατέκτησαν ισάριθμα βάθρα με δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Γυναικών οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού έκαναν το double με τη Βαρβάρα Φασόη να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Αττικής και τη Λυδία Μούτσιου να τερματίζει ως δευτεραθλήτρια. Και στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες οι αθλητές μας θριάμβευσαν καθώς ο Άγγελος Φωτεινόπουλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Αττικής στην κατηγορία των Παίδων και η Μαρίλια Φακάζη δευτεραθλήτρια στην κατηγορία των Κορασίδων.

Στην  κατηγορία των Masters υπήρχε μεγάλη διάκριση καθώς ο Αντώνης Κούρτης αναδείχθηκε δευτεραθλητής Αττικής στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία, κλείνοντας έτσι μια εξαιρετική αγωνιστική ημέρα στον δεύτερο τη τάξει αγώνα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας είχαν την ιδανική συνεχή υποστήριξη από τον έφορο της ομάδας, Σωτήρη Περίδη, τη συνοδό των αθλητών κα Άννα Πουλαρη και όλους τους γονείς των αθλητών μας οι οποίοι δημιούργησαν και έδειξαν αισθητά το τί σημαίνει πράσινη οικογένεια.