Για άλλη μια φορά, οι αθλητές του Παναθηναϊκού δήλωσαν συνεπείς στο ραντεβού τους με τις κορυφαίες θέσεις. Σε μια ταχύτατη διαδρομή 15 χλμ. στα Δερβενοχώρια, οι ευνοϊκές συνθήκες και το επίπεδο τερέν επέτρεψαν στην ομάδα να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες στην ατομική χρονομέτρηση.

Καφρίτσας και Ζαραφωνίτης: Με εντυπωσιακό ρυθμό κατέκτησαν τη 2η θέση στις κατηγορίες τους, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε κορυφαία φόρμα. Γιάννης Τσουρλής και Κώστας Πιπίνης: Μετά από σκληρές μάχες σε ανταγωνιστικές κατηγορίες, κατέλαβαν την 8η και 10η θέση αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική τους πορεία.

Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του κυρίου Θανάση, στον «μπέμπη» μας, Θανάση Περίδη . Οι αθλητές μας, με δική τους πρωτοβουλία, αγωνίστηκαν φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο, θυμίζοντας σε όλους ότι το ήθος και η οικογενειακή αγάπη είναι τα στοιχεία που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται για αύριο, στην εμβληματική διαδρομή Ακρόπολη – Σούνιο. Οι Ζακυνθινός και Ζαραφωνίτης θα δώσουν τη μάχη της αντοχής με στόχο να φέρουν το τριφύλλι ξανά στο βάθρο. Καλή αποκατάσταση σε όλους τους αθλητές!