Ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του Παναθηναϊκού στο Γουδί κόντρα στην Κ17 των Αμπελοκήπων.

Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, πολλές φάσεις, καλή κυκλοφορία μπάλας και από τις δύο ομάδες με ορισμένα πολύ όμορφα γκολ και για την ιστορία ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 10-7.

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού  : Υδραίος (2), Τσίγκας (3), Λίτσιος (3), Αθανασόπουλος (1), Βαβαρούτσος, Αλί  (1) και ο  Τσίγκας  έκανε  επανεμφάνιση μετά από καιρό με πολύ καλή απόδοση.

Ο Υδραίος που έπαιξε μισό αγώνα τερματοφύλακας και μισό αριστερό στόπερ εξαιρετικός και στις 2 θέσεις. Ο Βαβαρούτσος ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρι ενώ  MVP ήταν ο Λίτσιος.

Αξιομνημόνευτος ο Γιώργος Αθανασόπουλος που έπαιξε αγώνα με την ομάδα πινγκ πονγκ ΑμεΑ και πρόλαβε το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Για τους Αμπελόκηπους στο 1ο ημίχρονο αγωνίστηκαν τα παιδιά της Κ17 και στο 2ο παίχτες της αντρικής ομάδας  με περιορισμό τριών επαφών.

Ο κόουτς Σωτήρης Μαυρομίχαλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και απευθύνει ευχαριστήριο στην ομάδα των Αμπελοκήπων, τους παίκτες, τους προπονητές και κυρίως τον Τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Γιώργο Ανδριόπουλο