Το Σαββατοκυριακο οι αθλητές του τμήματος έλαβαν μέρος σε αγώνες που έγιναν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Παρουσία και συμμετοχή στο IRONMAN 70.3 NICE είχε ο Αλέξανδρος Θεοδωράκος, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα (1900 m κολύμπι, 90 km ποδήλατο κ 21,1km τρέξιμο) σε 7 ώρες 9 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν δύσκολος με το σκέλος του ποδηλάτου να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με 1400m υψομετρικά αλλά και το τρέξιμο με τη υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε.

Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις που συμμετείχαν οι αθλητές του τριφυλλιου ήταν οι εξής: Στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας που διεξήχθη μεταξύ άλλων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα half απόστασης (1900 m κολύμπι, 90km ποδήλατο και 21km τρέξιμο) αγωνίστηκαν κ διακρίθηκαν αμφότεροι οι Ζαραφωνίτης Πάρης και Βίτσας Κυριάκος. Ο πρώτος έδειξε για ακόμη μια φορά έδειξε την κλάση του κ τερμάτισε με άνεση 1ος στη γενική κατάταξη του αγώνα open half απόστασης ενώ ο δεύτερος κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα πλασαρίστηκε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα half distance.

Κατεβαίνοντας γεωγραφικά την χώρα μας κ συγκεκριμένα στη Μονεμβασιά Λακωνίας είχαμε την πολυπληθέστερη παρουσία αθλητών του τμήματος. Στην standard απόσταση (1500m κολύμπι, 40 km ποδήλατο και 10 km τρέξιμο) ο Ραφτόπουλος Στέφανος ήταν πολύ δυνατός μέσα στον αγωνα κατέκτώντας την 2η θέση στην γενική κατάταξη και την πρώτη στην ηλικιακή του ενώ ο Τσαγκάρης Αριστοτέλης τερμάτισε 4ος στην γενική κ 1ος στην ηλικιακή του κατηγορία. Στην sprint απόσταση (750 m κολύμπι, 20 km ποδήλατο και 5km τρέξιμο) στις γυναίκες η Πίσση Στέφανι ακολουθώντας εξαιρετική τακτική στον αγώνα πήρε την πρώτη θέση στην ηλικιακή της κατηγορία και επίσης την 6η θέση στις γυναίκες.

Στους άνδρες ο Θεοφάνης Κόλλιας και ο Στέφανος Μιχάλης είχαν σχεδόν ταυτόχρονο τερματισμό κατακτώντας την τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα στην γενική κατηγορία. Επίσης κατετάγησαν στα ηλικίακα τους γκρουπ ο μεν Στέφανος 1ος και ο Θεοφάνης 2ος. Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις και αγωνιστικότητα οπου φυσικά πρωταγωνίστησαν οι τριαθλητές του Συλλόγου Μεγάλου.