Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε πυγμάχου μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού , Γιώργου Ψαρρόπουλου.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έμεινε φτωχότερη καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ψαρρόπουλος σε ηλικία 83 ετών.

Γεννήθηκε το 1941 στο Γκάζι, και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική και την πυγμαχία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και στέλεχος της ΟΝΕΚ και της ΕΔΗΝ ενώ έχει διατελέσει γραμματέας του Γεωργίου Παπανδρέου και εκφωνητής της Ένωσις Κέντρου.

Υπήρξε, για πέντε χρόνια πυγμάχος στα τμήματα του Παναθηναϊκού, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και κατόπιν ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκου.

Στις 21 Απριλίου του 1967, ήταν από τους πρώτους συλληφθέντες όπου κρατήθηκε στη “Μπουμπουλίνα” για 18 ημέρες και κακοποιήθηκε επανειλημμένως από τον Σμαΐλη. Με τον Αλέξανδρο Παναγούλη, συμμετείχε ενεργά μετά την πτώση της Χούντας στην επανίδρυση της ΕΔΗΝ, ενώ υπήρξε και μέλος του κόμματος των Νεοφιλελευθέρων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Επιπλέον, διετέλεσε πρόεδρος του ΟΠΑΠ. Επίσης έχει διαγράψει μεγάλη πορεία και στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων ως διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Γη Ανταίος Α.Ε. και Κωστούλας Α.Ε..

Βραβεύτηκε  για το καλλιτεχνικό του ταλέντο, καθώς σκιαγράφησε  την πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας, ενώ αρκετά πορτρέτα κοσμούν μουσεία και χώρους στην Ελλάδα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 12:30 στο Γ΄Νεκροταφείο στη Νίκαια.