Ισόπαλο 1-1 αναδείχθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ελληνικό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Οι «πράσινες» κρατούν το βαθμό της ισοπαλίας (41β.) και το επιθετικό παιχνίδι τους που οδήγησε σε αρκετές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν αποτυπώθηκαν σε γκολ.

Η ομάδα αγωνίστηκε με μαύρο διακριτικό στην εμφάνιση εις ένδειξη πένθους για το χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου ενώ πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και είχε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί, ελέγχοντας το ρυθμό και την κατοχή της μπάλας (53%). Οι πολύ καλές ευκαιρίες των Σπυριδωνίδου (στο 4’), Νεφρού (στο 16’), Κακαμπούκη (στο 30’) και Νταρζάνου (στο 39’) όμως δε μπόρεσαν να μετατραπούν με γκολ. Το «τριφύλλι» είχε 9 τελικές έναντι 2 της ΑΕΚ στο πρώτο μισό που έληξε ισόπαλο 0-0.

Χωρίς σκορ εξελίχθηκε το δεύτερο μισό με τον Παναθηναϊκό να έχει τρία δοκάρια με τις Σιαφαρίκα (στο 62’) και Ντομόντ (στο 87’ και 88’). Το γκολ ήρθε για το «τριφύλλι» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με μακρινό σουτ της Σπυριδωνίδου, ωστόσο η ΑΕΚ ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα για το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Μάια, Δημητρίου, Νεφρού, Κοκοτσάκη, Ρόγκαν, Νταρζάνου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου, Σπυριδωνίδου και Ντομόντ.

Η Σιαφαρίκα πέρασε στη θέση της Κοκοτσάκη, η Γκραντ στη θέση της Χαμαλίδου και η Τσιρούλη στη θέση της Σπυριδωνίδου.