Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών και το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύο δυνατά ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το F8 του Κυπέλλου Ανδρών. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Η Εβίνα Μάλτση ήταν αυτή που παρουσίασε την εκδήλωση: «Το Κύπελλο Γυναικών μπαίνει στην τελική του ευθεία για τη σεζόν 2023-24. Ελευθερία Μοσχάτου, Εσπερίδες Καλλιθέας, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν ως τους ημιτελικούς και θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό και το δικαίωμα να αγωνιστούν για τον τίτλο!

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο κάτοχος του τίτλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν παρούσες και πέρυσι στους ημιτελικούς. Η διοργάνωση παρουσιάζει φέτος μια μεγάλη καινοτομία, καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του F8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Για την ακρίβεια θα διεξαχθεί πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, στις 18 Φεβρουαρίου, στο ίδιο γήπεδο! Μια κίνηση που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερα βλέμματα να εστιάσουν στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην τελευταία πράξη του Κυπέλλου Γυναικών 2024».