Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/4) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τους τελικούς της Volley League γυναικών.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας Ντράγκαν Νέσιτς και η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε στους τελικούς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ελπίζω όλες οι αθλήτριες να είναι υγιείς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου και εκείνο το παιχνίδι ήταν σαν τελικός. Χαίρομαι που έχω καλές αθλήτριες δίπλα μου, δεν μπορώ να αναλύσω όλο το πρωτάθλημα γιατί βρίσκομαι εδώ μόνο ένα μήνα αλλά σίγουρα οι τελικοί θα είναι δυνατοί γιατί οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες σε τεχνικό επίπεδο».

Η Αθήνα Παπαφωτίου ανέφερε: «Είμαστε στην κορύφωση του πρωταθλήματος. Οι δύο καλύτερες ομάδες βρίσκονται στους τελικούς και θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Ένας θα είναι ο νικητής αλλά είμαι σίγουρη ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνουμε και πάλι πρωταθλήτριες».

Μετά την πρόκριση επί των Πεύκων κάνατε μια αφιέρωση στην Πένυ Ρόγκα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παίξετε και για την υπαρχηγό σας;

«Να είναι… Μπορεί να μην είναι μαζί μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι πραγματικά μαζί μας κάθε στιγμή και είμαστε κι εμείς μαζί της. Θα παίξουμε και γι’ αυτήν και νομίζω ότι όλο το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλευρό της».