Ο Παναθηναϊκός αποτελεί έναν ξεχωριστό Σύλλογο και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις ενέργειες και τις δράσεις του γύρω από τον αθλητισμό και για πρώτη φορά στον ιστορικό Τάφο του Ινδού έγιναν αγώνες Sitting Volley.

Χτες το πρωί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έγινε μια ξεχωριστή αθλητική μίξη έπειτα από πρωτοβουλία της προπονήτριας Ζωής Γονίου που είναι και παράλληλα ομοσπονδιακή προπονήτρια στο beach volley καθιστών.
Το «τριφύλλι» έχει φτιάξει τη δική του ομάδα στο βόλεϊ καθιστών που συμμετέχουν οι Γιάννης Σώμος, Γιώργος Αθανασόπουλος και Βασίλης Γώγολος.
Κατά τη χτεσινή ημέρα έγινε ένα πολύ όμορφο «πάντρεμα» καθώς συμμετείχαν μαζί με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε αγώνες sitting volley.
Ο Σύλλογος επέλεξε στο κλείσιμο των ακαδημιών του βόλεϊ για τη φετινή σεζόν να γνωρίζουν όλα τα παιδιά μαζί με τους αθλητές που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Εθνικής ομάδας sitting beach volley που προέρχονται και από άλλα σωματεία.
Αγόρια και κορίτσια το χάρηκαν με την ψυχή τους και έμαθαν το άθλημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και αρκετοί γονείς συμμετείχαν στο τουρνουά.
Μάλιστα στο τουρνουά συμμετείχε ενεργά και η επικεφαλής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Σοφία Αγγελάκη αλλά αγωνίστηκαν και άλλες προπονήτριες των κλιμακίων του Συλλόγου όπως η Μάρα Αδαμοπούλου κ.α.