Η ομάδα ποδηλασίας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού μπήκε φορτσάτη στα μετάλλια την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Τυμπάκι.

Σπουδαία εμφάνιση για τον ΠΑΟ στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος και οι έξι αθλητές του κατάφεραν και μπήκαν στα μετάλλια.

Σήμερα ήταν ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης και ο κόουτς Κώστας Γκρέκας και ο τιμ μάνατζερ Στεφάν Σεδεφιάν έμειναν ικανοποιημένοι από την πράσινη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα η συνολική συγκομιδή του Παναθηναϊκού την πρώτη ημέρα ήταν τρία χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο.

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Σόλωνας Παπαδόπουλος (c3),ο Γιάννης Γκουργκούλιας (c4) και ο Σταμάτης Βελακούλης (c1) στο ντεμπούτο του.

Από κει και πέρα το δίδυμο των Σανδαλάκη-Τρουλινού (B) με το τριφύλλι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο σε έναν πολύ δυνατό αγώνα ενώ το αργυρό μετάλλιο πήρε και ο Νίκος Ρούσσος στην κατηγορία Η3.

Επιπλέον ο Σωτήρης Βαβαρούτσος κατάφερε και μπήκε στα μετάλλια στην απαιτητική κατηγορία C5 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και αύριο το πρωί τη μάχη του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έχει και φέτος μεγάλο ανταγωνισμό μαζί με τον Ιωνά, τους Καστελλάνους και τον Αρίωνα.