Τα τμήματα τένις με αμαξίδιο και ποδηλασίας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης που διεξάγονται παράλληλα τα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα και συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο δείχνοντας έμπρακτα το μεγαλείο του Συλλόγου.

Τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού διατηρούν στο έπακρο στενούς δεσμούς μεταξύ τους και αλληλοστηρίζονται εντός και εκτός Αθήνας.

Σήμερα ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο στο Ηράκλειο και ο Αριστομένης Νικολόπουλος που μπήκε πρώτος στη μάχη είχε στο πλευρό του τόσο το δικό του τμήμα όσο και αυτό της ποδηλασίας.

Πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα της υψηλής αίσθησης του βάρους της φανέλας που φοράνε οι αθλητές των τμημάτων ΑμεΑ παρότι είναι σχετικά νεοσύστατα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Νικολόπουλος λύγισε από τον δυνατό αντίπαλο του Διαλεκτόπουλο με 6-2 και 6-4 ωστόσο η μάχη συνεχίζεται και αύριο το πρωί  από τις 10:00 για το τμήμα αντισφαίρισης με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» με τη μάχη του διπλού αλλά και το μονό που βρίσκεται στα προημιτελικά ο Νίκος Γαστεράτος.

Στον πρώτο σημερινό αγώνα του διπλού ο Παναθηναϊκός λύγισε με 2-0 (6-4,6-3) από τον ΔιαφοροΖώ (Χαλούλο και Στεφανούρη).

Ο κόουτς Ανδρέας Νίκας στρέφει την προσοχή των αθλητών του στους αυριανούς αγώνες και τρέφει αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα ενώ δεν υπολογίζει στον Παναγιώτη Χριστόφορο που δεν αγωνίστηκε.

Επιπλέον αύριο το πρωί την ίδια ώρα  ξεκινάνε τους αγώνες τους και οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού στο Τυμπάκι στη μάχη που θα δώσουν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το ποδηλατικό τμήμα συνοδεύουν ο κόουτς Κώστας Γκρέκας και ο τιμ μάνατζερ Στεφάν Σεδεφιάν ενώ συνολικά δίπλα στις δύο αποστολές είναι η Γενική Διευθύντρια Ηρώ Μαλλιαρού.